English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)
banner kayit2

banner kayitliste

 burdur
tsf logo_2015
gsb logo 2019
bahce 150
Finale 1 Kala
3. Günde 5. tur A kateeorisinde IM Giga Quparadze eş puanlı rakibi IM Ayaz Mammadov karşında galip geldi. 2. masada yarışan Shariyar Ramanov rakibi IM Iveri Chighladze ile berabere kaldı. 6. Turda ise IM Giga Quparadze rakibi GM Davit Benidze ile berabere kaldı. 6. turul ilginç maçlarından biri IM Iveri Chighladze ile IM Meilis Annaberdiev karşılaşmasıydı. Meilis Annaberdiev Gürcistanlı sporcu karşısında galibiyete ulaştı.

5. Tur B kategorisinde 1. masada oynanan Feyza Nur Bulgurcu rakibi Ramazal Said Aksöz karşısında galip geldi. 2. masada oynanan maçta Sudenaz Dalgar, Rakibi Amirkhon Gulyamov'u yenerek 1 puanın sahibi oldu. 6. turda önceki tur yanyana oynayan Sudenaz Dalgar ve Feyza Nur Bulgurcu karşılaştı. Maçı Feyza Nur Bulgurcu alarak 1 puanın sahibi oldu. 2. masa 6. turun en uzun süren maçlarından biriydi. Çağakan Kuyucuoğulları ile Onat Türkmenoğlu arasında geçen müsabakada durum beraberlikle sonuçlanarak iki sporcu yarım puanın sahibi oldu.





Turnuva süresince doğum günü olan iki sporcumuz Emir Efe Birol ve Zeynel Reyhan'a Burdur Alaca Dokuma Fluar hediye edildi

 Turnuva Başhakemi FA Engin Deniz Alev - Emir Efe Birol
 
 Zeynel Reyhan - Turnuva Direktörü ve Belediye Başkan Yardımcısı Serdar Başgül
Fotoğraf Galerisi
 
Turkish Chess Federation © 2014