English (United Kingdom)Turkish (Turkiye)
banner kayit2

banner kayitliste

 burdur
tsf logo_2015
gsb logo 2019
bahce 150
2. Burdur Gölü Açık Satranç Turnuvası Tamamlandı
3Burdur Belediyesi ve Türkiye Satranç Federasyonu işbirliği ile 14-19 Ağustos 2016 tarihleri arasında Burdur Bahçeşehir Koleji Spor Salonu'nda düzenlenen Burdur Gölü Açık Satranç Turnuvası'nda 4 ülke ve 24 ilden 198 sporcu yarıştı.
Turnuvanın A kategorisinde Türkmenistanlı sporcu Melis Annaberdiev birinci, Karaman'dan Hakkı Berat Dalgar ikinci, Burdur'dan Ramazan Söyek üçüncü oldu. B kategorisinde Antalya'dan Emin Coşgun birinci, İstanbul'dan Çisem Koca ikinci, Hatay'dan Sertan Çıplakbaş üçüncü; C kategorisinde birinci Antalya'dan Kaan Acar, ikinci Aydından Çağan Erdem Bektaş, üçüncü ise Denizli'den Mehmet Karakaya oldu.
Turnuva sonunda dereceye giren sporculara ödülleri Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Başkan Yardımcıları Ali Say ve Serdar Başgül, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdür Vekili Mustafa Kemal Sever, Türkiye Satranç Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İmamoğlu ve Turnuva Direktörü Şükrü Şener tarafından verildi.
Belediyeciliğin sadece asfalt, kaldırım yapmak olmadığını belirten Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, "Aslında en önemli görevlerimizden bir tanesi sosyalitenin artırılmasıdır. İnsanlar arasındaki bağın koparılmaması için, insanları birbirine yakın tutan ne varsa bu toplumsal çimentoları bir araya getirebilmenin formülünü bulmak zorundayız. Misafirlerimizi en iyi şekilde ağırlamamız çok önemliydi. Mutlaka eksiklerimiz vardır. Turnuvaya katılanlara güzel bir ev sahipliği yaptığımızı düşünüyorum. Turnuvada emeği geçenlere teşekkür ediyor, sporcularımıza başarılar diliyorum." dedi.
TSF Yönetim Kurulu Üyesi Mustafa İmamoğlu ise turnuvanın çok başarılı gerçekleştiğini belirterek "Umarım devamı daha başarılı bir şekilde hayata geçecek. Burdur Belediyesine ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum." dedi.
Konuşmaların ardından A, B ve C kategorilerinde dereceye giren sporculara ödülleri protokol üyeleri tarafından verildi.
 
Turkish Chess Federation © 2014